Parochiale eetdag 2020 en corona

Wegens de onzekerheid, die Corona met zich meebrengt, over wat wel of niet zal kunnen in september 2020 hebben wij besloten om onze jaarlijkse eetdag ten voordele van het Parochiecentrum dit jaar niet te laten doorgaan.

We betreuren deze beslissing en zijn er ons van bewust dat dit gevolgen zal hebben op het sociale gebeuren binnen onze parochie en, door de gemiste inkomsten, op de verdere werking van het parochiecentrum.

Toch zijn wij van mening dat dit de enige juiste beslissing is daar uw gezondheid voor ons zeer belangrijk is.

Wij hopen dat het virus snel overwonnen zal worden zodat we volgend jaar onze eetdag opnieuw kunnen organiseren en terug op uw onmisbare steun kunnen rekenen.

Hou het veilig en gebruik uw gezond verstand.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief